nedelja, 5. junij 2016

Orodje UNIOR

Orodje UNIOR

Unior je po vsem svetu sinonim za zanesljivo, kakovostno in funkcionalno ročno orodje.
Orodje najdemo praktično po vseh slovenskih delavnicah in industriji. Orodja se je prejel sloves kvalitete ter hkrati zaradi domače proizvodnje, postane večkratna izbira slovenskih domačih mojstrov ali industrije.

Unior delniška družba deluje v kovinsko-predelovalni panogi in se uvrša med najpomembnejše in najkakovostnejše evropske proizvajalce ročnega orodja, odkovkov, računalniško krmiljenih strojev, svoj zaznamek pa je ustvarila tudi v avtomobilski panogi.

Iz bogate tradicije kovaštva z lastnimi izkušnjami in novimi znanji kuje uspešnost - vredno zaupanja med profesionalnimi uporabniki kot tudi domači mehaniki in ostalimi mojstri in uporabniki orodja.

Z nenehnim prilagajanjem evropskim in svetovnim standardom ohranja in krepi položaj pomembnega mednarodnega ponudnika kakovostnih izdelkov in ostalih storitev na svojem področju - kovinsko-predelovalne industrije.

Podjetje Unior d.d. ima visok ugled, moderno urejene proizvodne prostore in zaposlene z izjemnimi izkušnjami in znanji.

Uniorjeva osrednja tovarna se nahaja v enem najlepših, a tudi okoljsko najbolj občutljivih predelov Slovenije. S stalno skrbjo za okoljsko neoporečnost proizvodnje Unior zagotavlja pogoje za sobivanje dveh tako različnih panog kot sta turizem in kovinsko-predelovalna industrija.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.